Eladás Két hálószobás lakás, New York City, New York County, New York, Manhattan

Eladás - Cod. 35025

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 53 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Fényes lakás eladó, egyike New York egyik legszebb utcájában, csak egy saroknyira a Broadway-től a Manhattan-szigeten.

Teljesen felújított, hangulatos, világos és csendes lakás, amely egy új konyhával ellátott, nyitott terű konyhával, egy amerikai társalgóval rendelkezik; a nagy és csendes hálószobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy található. Parketta minden szobában, két nagy "kaliforniai" szekrény használható raktárhelyiségként.

A hatemeletes épület egy gyönyörű történelmi épület, amely egy félreérthetetlen stílusban épült, amely a vörös téglát az ablakok keretét képező fehér háttérre váltja, és magában foglalja a kerékpártárolót, mosókonyhát, liftet, portaszolgálatot.

A Hudson-folyó partja és a gyönyörű és hatalmas angol park, melyek az épület előtt helyezkednek el, a Manhattan bájos negyedének a beállítása, amelyet ismert nyugalmának örvendenek.

A park számos szabadidős létesítményt kínál, többek között kézilabda- és teniszpályákkal és futópályákkal; kenu és kajak indító helyszínek; vannak kávézók, szabadtéri színház és ingyenes nyári koncertek.

A híres Broadway mindössze egy háztömbnyire van, és itt számos olyan szolgáltatást találsz, amennyit csak akarsz: üzletek, éttermek, állami és magániskolák, drámai művészetek és táncok magánklinikái, tornatermek és klubok. Az 1-es metróvonal mindössze 5 perces sétával elérhető, és a jól ismert City College 10 perc alatt elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB